top of page
WhatsApp Image 2019-03-16 at 14.38.21.jpeg

קליניקה -  1:1 פרונטלי ובזום

נקודת ההתחלה היא תמיד פגישה ראשונה, הפגישה שבה עושים סדר. זו פגישה שנבין בה ביחד מהו עיקר, מה תפל, פגישה בה מחדדים מטרות ומבינים מהם הדברים המהותיים ביותר שכדאי לעסוק בהם והאם בעבודה תפקודית עימי או שאולי הדגש שאציע הוא דווקא רגשי/תרופתי. בסוף הפגישה נבין אם נכון לצאת לדרך (לפעמים אני בהחלט "משכנעת" את המטופלים שהם לא זקוקים לטיפול) ותהיה לנו תוכנית עבודה - מטרות, תדירות פגישות, דגשים.

לרב התהליך הוא קצר טווח - נפגשים אחת לשבוע/שבועיים למשך מספר חודשים, בזום או בקליניקה, ולאחר מכן נפגשים לפי הצורך לפגישות נקודתיות. יש מטופלים שאני בקשר עימם גם עשור - לעיתים שנתיים לא היה צורך ואז, עם החלפת עבודה למשל או שינוי מהותי בחיים, חוזרים למספר פגישות וכלים חדשים. בין אם העבודה היא עם מבוגרים עם ADHD, עצמאים, שכירים או עם סטודנטים - הדגש הוא תפקודי וביצועי.

במוקד: כלים מעשיים, ניהול זמן, משימות, דחיינות, ניהול כלכלי, סדר יום, שינה, התארגנות, דפוסים פרפקציוניסטים. הפרקטיקה של החיים היא במרכז, אך תמיד תוך הבנת התמונה הרחבה וסיפור החיים הרחב שלכם, שיש לו כמובן גם מרכיבים רגשיים.

 

בין הפגישות אפשר ורצוי בהחלט לתקשר במייל/ווטסאפים קצרים. רב המטופלים בוחרים להפגש בעיקר בזום ומדיי פעם מגיעים לפגישה פרונטלית בת"א (צפון העיר, חניה נוחה). מבחינתי - שתי האופציות מצויינות והן להחלטת המטופל.  בממוצע אנשים מבצעים שתיים-שלוש פגישות בחודש ונמצאים בקשר בין לבין בווטסאפ. 

לשאלות והתלבטויות – אל תהססו. כל שאלה היא לגיטימית.

bottom of page